fbpx
Scroll naar boven

Aluminium veranda-serre

Voor elke tuin de juiste aluminium veranda

Een mooie aluminium overkapping of serre om een knusse hoek in de tuin te realiseren, wie wil dat nou niet? Hoe uw woning ook is vormgegeven, welke ruimte uw tuin ook biedt, voor elke situatie is er een juist ontwerp voor uw overkapping. Ook is het mogelijk om van uw veranda in latere fase een tuinkamer te maken. De meeste mensen hebben het idee dat een veranda altijd aan het huis gemonteerd moet worden, maar niets is minder waar. U creëert uw ideale zithoek waar u maar wilt. Met een vrijstaande aluminium veranda heeft u ongekende mogelijkheden. De voordelen van een aluminium overkapping zijn onder andere:

  • Makkelijk te reinigen: met een reinigingsmiddel en wat water kunt u gemakkelijk uw aluminium overkapping schoonmaken. Na minimaal onderhoud kunt u weer heerlijk genieten van uw gezellige plekje in de tuin.
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden: Aluminium is een bijzonder stevig materiaal. Dat maakt dat een aluminium terrasoverkapping bestand is tegen hevige weersomstandigheden. Zo zijn zware regenbuien geen enkel probleem. Als het hevig stormt hoeft u dus niet te checken of uw terrasoverkapping er nog wel staat!
  • In vele stijlen verkrijgbaar: Aluminium is een materiaal dat oneindig veel mogelijkheden biedt, zowel qua kleur als qua design. Kom eens langs in onze showroom in Woudenberg en laat u inspireren en adviseren!

Duurzaam en onderhoudsarm: ontdek de aluminium overkappingen

Een aluminium veranda is solide en veilig onder alle omstandigheden. Bovendien is aluminium zeer duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Kies de uitvoering die bij u past. Als dakbedekking kunt u kiezen uit verschillende typen polycarbonaat of veiligheidsglas. Daarnaast zijn er vele extra opties, zoals verlichting en verwarming, waarmee u uw veranda kunt uitrusten. Ook de opstelling biedt volop keuzevrijheid. Naast veranda’s in de rechte uitvoering is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een vrijstaande veranda of een hoek veranda.

Een aluminium tuinoverkapping, veranda of serre in Zeist

Bij Lawo Woudenberg in de regio Driebergen Zeist bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige aluminium tuinoverkappingen. Er zijn vele verschillende modellen verkrijgbaar, die tevens te monteren zijn als een serre of een veranda. U heeft hiermee de mogelijkheid om uw woonkamer uit te breiden en droog en warm buiten te kunnen zitten. U zult zien dat u veel meer plezier beleeft aan uw tuin en het buitenleven en ongeacht de seizoenen van de tuin geniet. Of u nu kiest voor een enkele overkapping of een volledige tuinkamer, wij helpen u graag aan de ideale tuinoverkapping voor uw wensen!

Aluminium overkapping aanschaffen in Amersfoort

Bent u benieuwd naar ons complete assortiment aan overkappingen? Zoals houten overkappingen of overkappingen op maat? Neem dan snel een kijkje in ons fotoalbum. U kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken. Onze exacte locatie en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Woont u in de buurt van Woudenberg, Amersfoort of Veenendaal? Kom dan eens gezellig bij ons op bezoek! Al onze producten kunt u vinden op onze webshop. Tot ziens bij Lawo Woudenberg!

categorie-tuinoverkapping

Maatwerk overkapping

Helemaal naar wens

Tuinhuizen-assortiment

Houten overkapping

Beschut tegen zon en regen

categorie-aluminium-veranda

Aluminium veranda-serre

strak en modern