fbpx
Scroll naar boven

Betonnen elementen

GSB: het startpunt voor elke tuin

DE BASIS VOOR UW BESTRATING

De betonnen elementen staan voor alles wat te maken heeft met bouwen in de tuin. Of het nu gaat om opsluitbanden om het terras of de oprit te fixeren. Of om sierlijke stapelelementen, blokken, bloembakken en palissaden. Ook deze zijn gemaakt met gebruik van de materialen zand, cement, water en natuurlijke kleurstoffen. Er zijn stapelelementen die bewust worden gebroken om hun zichtzijde te verfraaien. Muurblokken kunnen bij de productie zijn toegerust met handige functies om ze op of in elkaar te plaatsen. Elementen kunnen ingebed worden in het zand of de grond om zo gemakkelijk een grondkering te maken.

EEN BETONNEN ELEMENT IN UW TUIN

Zou u ook wel zo’n mooi betonnen element in uw tuin willen hebben? Dat is zeker mogelijk. Wij kunnen voor u muur elementen op gewenste hoogte maken. Maar wij kunnen ook bloembakken of afscheidingen creëren. Er is een gevarieerd aanbod, u vindt altijd wel iets wat in uw tuin past. Bij ons kunt u natuurlijk altijd langskomen als u meer informatie of advies wil hebben. Onze medewerkers helpen u maar al te graag. Naast dat u ons kunt bezoeken hebben wij ook een online webshop.

Bij Lawo Woudenberg kunnen wij u alles uitleggen over de verschillende soorten beton elementen, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren. U kunt ook een kijkje in ons fotoalbum om alvast wat inspiratie op te doen!