fbpx
Scroll naar boven

Hekwerken en poorten

Kies hier de producten waar je naar op zoek bent.

HEKWERKEN EN POORTEN

Heeft u een hek in uw tuin? Een hek is vaak een eerste kennismaking van uw bezoek. Een hek kan naast functioneel en duurzaam ook mooi zijn om te zien. Begrens uw tuin met een hek en afsluitbare poort. Met een hek creëert u tevens een eerste obstakel voor ongenode gasten of loslopende huisdieren. Ook kunt u achter een solide (houten) hek  uw kinderen onbezorgd laten spelen. Dat moet een geruststellende gedachte zijn. Kom eens langs bij Lawo in Woubenberg en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

HOUTEN HEKWERK

Is uw droom ook om een mooi houten hekwerk in uw tuin te hebben? Dan helpt Lawo Woudenberg u maar al te graag om dit te realiseren. U kunt een hekwerk helemaal naar uw eigen wensen laten maken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende houtsoorten, groottes en zelfs bijpassende deuren mocht dit nodig zijn.

UW EIGEN HEK OF POORT

Bij Lawo Sierbestrating en Blokhutten kunnen wij u alles uitleggen over de verschillende soorten tuinhout: hekwerken, poorten en deuren, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en soorten. Wij leveren met name in de regio Utrecht, Amersfoort, Zeist en omgeving. Als u alvast wat inspiratie zou willen opdoen kunt u een kijkje nemen in ons fotoalbum. Ook hebben wij een online webshop.