fbpx
Scroll naar boven

Houten overkapping

Houten overkapping

Een sfeervol ingerichte houten overkapping in combinatie met bijvoorbeeld een infrarood heater of een andere soort warmtebron, daar droomt toch iedereen van? Genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen in een sfeervolle, houten overkapping of een aluminium veranda. Dat geeft echt een vakantiegevoel. Bovendien is een overkapping vaak hét pronkstuk in uw tuin.

Een veranda is erg functioneel en flexibel. Tuinmeubelen blijven goed beschermd en een veranda is aan te passen aan elk model woning. Door gebruik te maken van de juiste dakbedekking blijft het bovendien lekker koel onder de veranda en blijft de kamer zo licht als u wenst. U kunt op talloze manieren optimaal gebruik maken van een overkapping, bijvoorbeeld:

  • Loungen
  • Koken
  • Barbecueën
  • Relaxen
  • Werken
  • Opslag

Het kan allemaal met een overkapping of veranda. En of uw tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin is een geschikte overkapping leverbaar.

Veranda aanschaffen

Als u een veranda wilt aanschaffen, bedenk vooraf dan het doel van uw veranda. Wilt u een plek om in de zomer lekker te vertoeven? Een plek waar u heel het jaar door kunt zitten? Of toch liever een plek waar u bloemen en planten neer kunt zetten? Nadat u dit beslist heeft, kunt u kijken naar een passende constructie. Het is namelijk van groot belang om te bepalen waar u uw veranda wilt laten bouwen. Zo geniet u met een overkapping naar het zuiden toe optimaal van de zon, maar misschien zit u wel liever in de schaduw. Wij denken graag met u mee om tot een passend advies te komen.

Douglas overkapping

Bent u gecharmeerd van een houten overkapping? Het robuuste douglas hout leent zich uitstekend voor constructiedoeleinden, zoals overkappingen. De mooie kleur en structuur maakt van deze houtsoort een populaire keuze voor de tuin. Wilt u dat de overkapping opgaat in het natuurlijke uiterlijk van de tuin? Dan zit u met een Douglas houten overkapping altijd goed. De nerf en draad maakt dat deze houtsoort over het algemeen nog duurzamer is dan vuren of grenen hout.

Overkapping aan huis

Verleng het buitenseizoen met houten of aluminium overkapping of sfeervolle veranda! Terrasoverkappingen zijn een mooi verlengstuk van uw woonkamer of keuken en daarom zeer functioneel. De  terrasoverkappingen bieden beschutting tegen felle zon, regen en wind. Bij regen, hagel of sneeuw heeft u een droge overgang naar binnen. Dus ook onder minder ideale weersomstandigheden kunt u onder een terrasoverkapping toch lekker lang buiten blijven en bijvoorbeeld barbecueën op een late nazomeravond. Zelfs in de winter kan het aangenaam zijn onder deze terrasoverkappingen door deze extra te verwarmen met een terrasverwarmer. Bovendien kunt u uw (tuin)meubelen met eventuele kussens gewoon buiten laten staan onder de terrasoverkapping.

Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor informatie en advies over de diverse soorten veranda’s en overkappingen die wij aanbieden. Wij denken graag met u mee om het gewenste resultaat te realiseren! Onze producten worden met name in de omgeving van regio Amersfoort, Hilversum, Soest, Utrecht en Zeist geleverd. Voor informatie en advies bent u van harte welkom in onze showroom in Woudenberg. Deze is geopend vanaf 08:00 tot 17:00 uur van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag is Lawo Woudenberg geopend tot 16:00 uur. Kom gezellig eens langs en wij helpen u graag verder met uw beslissing. U kunt natuurlijk ook onze webshop bezoeken.

categorie-tuinoverkapping

Maatwerk overkapping

Helemaal naar wens

Tuinhuizen-assortiment

Houten overkapping

Beschut tegen zon en regen

categorie-aluminium-veranda

Aluminium veranda-serre

strak en modern