fbpx
Scroll naar boven

Lightpro

Plug&Play verlichtingssysteem

Bij Lawo verkopen wij ook producten van Lightpro. Met dit assortiment buitenverlichting creëert u het ideale lichtplan voor uw tuin. Lightpro is een professioneel verlichtingsmerk van een 12 volt buitenverlichting systeem. E hebben al jaren ervaring in de buitenverlichting en weet daarom precies waar de klant behoefte aan heeft. Zo heeft de 12 volt connector van Lightpro in 2016 op de GaLaBau beurs, een van Europa’s grootste en toonaangevende vakbeurzen voor tuin en landscaping in Nürnberg, de ‘Innovations-medaille’ gewonnen.

Hoe werkt LightPro?

Lightpro is een innovatief 12 volt verlichtingsconcept en biedt voor iedere situatie een effectieve en eenvoudige oplossing. Het is verstandig om vooraf te bedenken wat u precies zou willen verlichten in uw tuin en maak vervolgens een keuze uit de verschillende soorten verlichting die Lawo aanbiedt in het assortiment. Bepaal vervolgens de benodigde transformatorsterkte: tel de wattages van de armaturen bij elkaar op. Rol dan de kabel uit langs je armaturen en verbindt in een letterlijke handomdraai de lampen met de kabel middels de handige draaiconnector.

De voordelen van LightPro:

De producten van Lightpro hebben zeker een aantal voordelen:

  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Transformator kan buiten worden geïnstalleerd
  • Female connector die uit één geheel bestaat
  • 5 jaar garantie
  • Vervangbare lichtbronnen

LightPro bestellen bij Lawo

U kunt gemakkelijk bij ons langskomen in de winkel en inspiratie op doen. In de winkel hebben wij verschillende modellen staan, maar als de juiste er niet tussen zit kunnen wij deze voor u bestellen. Natuurlijk zijn de producten van LightPro ook online te bestellen in onze webshop. Lightpro heeft geweldig systeem waardoor u de verlichting zelf snel en eenvoudig kan installeren. In een letterlijke handomdraai sluit je de lampen aan op de transformator. Met de female connector sluit je de lampen aan op de kabel, en met de male connector maak je heel makkelijk aftakkingen. De LightPro transformator met timer en sensor plaats je zonder problemen buiten. Het 12 volt LightPro systeem is ontwikkeld door Techmar.

Koop nu uw LightPro artikelen in de winkel of bestel ze in de webshop. U kunt ook inspiratie opdoen door in ons fotoalbum afbeeldingen van tuinverlichting te bekijken. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze showroom in Woudenberg. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina.