fbpx
Scroll naar boven

Maatwerk overkapping

Heeft u specifieke wensen voor de terrasoverkapping in uw tuin of wijken de gewenste maten af van de standaarden? Lawo Woudenberg is specialist op het gebied van maatwerk overkappingen. Aan de hand van de wensen en maten helpen wij u met het ontwerpen van de houten overkapping. Nadat u akkoord heeft gegeven op de passende offerte maken wij het benodigde materiaal op maat en installeren de overkapping in uw tuin. Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Houten overkapping op maat

Een houten overkapping op maat laten maken brengt veel voordelen met zich mee. Zo heeft u vrije keuze in de houtsoort en de maten. Op deze manier past de overkapping perfect in uw tuin. De houtsoort is afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren in uw tuin. Gaat u voor robuust of toch voor geïmpregneerd hout? Wij leveren overkappingen in onder andere:

  • Douglas hout
  • vuren geïmpregneerd hout

Douglas overkapping

Het robuuste Douglas hout wordt het meest gebruikt voor overkappingen in de tuin. Dankzij de nerf en de draad is deze houtsoort duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De mooie kleur en structuur geeft een natuurlijke uitstraling en zorgt ervoor dat de Douglas houten overkapping een ware blikvanger zal zijn in uw tuin.

Overkapping zelf maken

Bent u zelf handig en wilt u zelf de overkapping in uw tuin installeren? Ook voor advies en alleen materiaal bent u bij Lawo Woudenberg aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee! Aan de hand van uw ontwerp kunnen we gezamenlijk bepalen welke materialen benodigd zijn. Nadat u de materialen bij ons heeft besteld, maken wij deze gereed en zullen deze bij u aan huis leveren. Het enige wat u nog hoeft te doen is de overkapping bouwen. Appeltje eitje toch?

Overkapping aanschaffen

Verleng het buitenseizoen met een op maat gemaakte overkapping of veranda in uw tuin. Naast dat u zelf beschut bent tegen de felle zon en regen, worden de tuinmeubels ook beschermt tegen verwering. Wij denken graag met u mee om de perfecte overkapping te realiseren. Bent u woonachtig in de omgeving van regio Amersfoort, Hilversum, Soest, Utrecht en Zeist? Kom gerust langs in onze showroom te Woudenberg! Deze is geopend vanaf 08:00 tot 17:00 uur van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag is Lawo Woudenberg geopend tot 16:00 uur. Kom gezellig langs en wij helpen u graag verder.

categorie-tuinoverkapping

Maatwerk overkapping

Helemaal naar wens

Tuinhuizen-assortiment

Houten overkapping

Beschut tegen zon en regen

categorie-aluminium-veranda

Aluminium veranda-serre

strak en modern