fbpx
Scroll naar boven

Over Lawo Woudenberg

Kom langs in onze showtuin!

Wij, Lawo Woudenberg, staan voor je klaar!

Lawo | Sierbestrating en Tuinhout in Woudenberg

Een droomtuin lijkt soms ver weg. Er is zoveel te kiezen. Wat vind je mooi? Waar haal je dat dan vandaan? Hoe komt het in je tuin? Allemaal vragen die wij graag voor je beantwoorden. We hebben ruim 50 jaar ervaring in het leveren en aanleggen van alle materialen voor de tuin. Denk aanleggen van sierbestrating, tuinhout, schuttingen, tuinverlichting, terrasoverkapping, serre’s, blokhutten, carports, zand, grond, split en grind.

Lawo Woudenberg levert werkelijk alle materialen voor de aanleg van je tuin en terras, want behalve sierbestrating hebben we ook tuinbankjes en hekjes, tuinkasten, bloembakken, verandadoeken en windschermen. Het leveren van alles voor een droomtuin, daar staat Lawo voor!

Benieuwd naar wat we voor je kunnen doen en woon je in de omgeving van Amersfoort, Utrecht, Zeist, Leusden, Woudenberg, Veenendaal of Barneveld? Dan is een bezoek aan onze showroom aan de Slappedel 4 in Woudenberg zeker de moeite waard. De koffie staat klaar!

Lawo Woudenberg | Sierbestrating

Geen steen is hetzelfde. Romantisch, robuust, strak, stijlvol of exotisch? Wij leveren een groot assortiment sierbestrating in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen, zodat je naar hartenlust kunt combineren. Je bent van harte welkom in onze showtuin, waar we veel sierbestrating hebben staan (showrekken) of liggen (voorbeeldvlakken). We leveren onder andere:

  • Betonnen tegels
  • Keramische tegels
  • Gebakken bestrating
  • Natuursteen

Lawo Woudenberg | Hout

Hout is enorm veelzijdig. Wij doen er ontzettend veel mee. Zo veel dat we ons echt een (maatwerk)specialist kunnen noemen op het gebied van:

  • Schuttingen
  • Veranda’s
  • Overkappingen
  • Blokhutten
  • Tuinhuizen
  • Carports

Lawo Woudenberg | Hoveniers en stratenmakers

Het is zo ver. Je hebt ideeën opgedaan en je hebt een ontwerp in je hoofd of op papier laten zetten. Nu is het moment aangebroken om echt aan de slag te gaan. Maar wie legt de tuin aan? Als je de aanleg uit wilt besteden, hou daar dan rekening mee in je budget. Hetzelfde geldt min of meer voor onderhoud. Als je graag in de tuin werkt, is er geen probleem. Is het niet je hobby? Kies dan voor materialen die weinig nodig hebben. Bijvoorbeeld bestrating die je makkelijk schoonmaakt, hout dat niet ieder jaar geschilderd hoeft te worden en planten waar je weinig aan hoeft te doen.

We hebben zelf een team van hoveniers en stratenmakers, die jarenlange ervaring hebben in het aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen. Ook draaien zij hun hand niet om voor het opbouwen van een (maatwerk) tuinverblijf, overkapping of blokhut. We vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is.

Lawo Woudenberg | Groothandel

Wij zijn ook een groothandel voor onder andere sierbestrating, tuinhuizen en tuinhout. Als hovenier of stratenmaker kun je bij ons, Lawo Woudenberg, terecht. We leveren al ruim 50 jaar aan onze klanten! Denk daarbij aan de regio Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Woerden, Nieuwegein en Vianen. En natuurlijk denken we graag met je mee!

We hebben standaard voorraad: opsluitbanden, een aantal basistegels, zand, ardenner split, grind, hout en schuttingdelen. De levertijd voor de artikelen die wij niet op voorraad hebben is kort. Mocht je interesse hebben of meer informatie willen over hoe we werken, dan kunt je altijd contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om bij ons een maatwerk overkapping te bestellen/laten maken en het opbouwen hiervan zelf te doen. Je kunt onze producten ook vinden in onze webshop. Ons gehele assortiment is te zien in onze winkel, kom eens langs!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom bij ons langs in onze showroom. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.