fbpx
Scroll naar boven

Overkappingen

Uw eigen droomoverkapping

Ziet u het al voor zich? Op een warme zomerdag gezellig met uw vrienden en familie barbecueën in de tuin? Dat is natuurlijk wel zo gezellig en makkelijk met een overkapping in uw tuin! Bij Lawo Woudenberg bieden wij veel verschillende soorten overkappingen. Wij kunnen deze ook voor u op maat maken, zodat deze aan al uw wensen voldoet! Zo bieden wij houten en aluminium overkappingen en overkappingen op maat. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Voordelen overkappingen

Twijfelt u nog over een overkapping omdat u denkt dat het misschien niet mooi zal staan of teveel ruimte in beslag neemt? Onze medewerkers van Lawo Woudenberg helpen u graag op weg om uw wensen te realiseren en u een beeld te geven bij wat voor overkapping mooi in uw tuin zal staan. Het is het zeker waard om een overkapping te overwegen. Zo hebben overkappingen onder andere de volgende voordelen:

  • De zonwerende functie van een terrasoverkapping: wat zeer prettig is aan een overkapping is dat deze u zal beschermen tegen de felle zon. Het is lekker koel om onder een terrasoverkapping te zitten en daarbij een mooi uitzicht te hebben op uw tuin.
  • Een groot deel van het jaar kun je buiten zitten: een van de grootste voordelen van een overkapping is dat u het hele jaar buiten kunt zitten. U kunt dus het hele jaar gebruik maken van een overkapping! Van regen heeft u geen last als u heerlijk droog onder de overkapping zit.
  • Eenvoudig om een veranda te realiseren: Lawo Woudenberg plaatst zelf de overkappingen en veranda’s als u dat zou willen. Het voordeel van een overkapping is sowieso dat u meestal vergunningsvrij een terrasoverkapping mag bouwen.
  • Geen hinderlijke UV-stralen: de meeste materialen waar overkappingen van gemaakt zijn, houden UV-stralen tegen. Het belangrijkste voordeel is dat je nu zelf goed beschermd bent tegen de zon, maar ook je tuinmeubels zullen niet zo snel verkleuren. Hierdoor zullen deze ook weer langer meegaan.
  • Opbergruimte: u kunt uw overkapping natuurlijk gebruiken als een gezellige zithoek, maar heeft u er ook eens aan gedacht dat u de overkapping kunt gebruiken als opslag? Zo kunnen zaken als tuingereedschap en potplanten prima overwinteren onder een terrasoverkapping.

Raakt u al helemaal enthousiast van het idee van een overkapping in uw tuin? Neem eens een kijkje in ons fotoalbum met verschillende overkappingen die wij hebben geplaatst!

Een aluminium overkapping kopen in Zeist

Voor een aluminium overkapping in de regio Zeist, Driebergen en Amersfoort bent u bij Lawo Woudenberg aan het juiste adres! U vindt bij ons verschillende soorten en maten aluminium overkappingen van zeer hoogwaardige kwaliteit, strak en stijlvol afgewerkt. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom nabij Driebergen, waar u de mogelijkheden voor een aluminium overkapping kunt bekijken. Bent u al erg nieuwsgierig of wilt u alvast beginnen met inspiratie opdoen? Bekijk dan de aluminium tuinoverkappingen in het foto album, zodat u voorbeelden kunt bekijken van onze mogelijkheden.

Overkapping kopen in Driebergen

Bent u benieuwd naar ons complete assortiment aan overkappingen? Zoals houten overkappingen of overkappingen op maat? Kom dan snel eens langs bij onze showroom, waar wij natuurlijk nog veel meer producten hebben. Onze exacte locatie en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Woont u in de buurt van Woudenberg, Amersfoort of Veenendaal? Kom dan eens gezellig bij ons op bezoek! Al onze producten kunt u vinden op onze webshop.

categorie-tuinoverkapping

Maatwerk overkapping

Helemaal naar wens

Tuinhuizen-assortiment

Houten overkapping

Beschut tegen zon en regen

categorie-aluminium-veranda

Aluminium veranda-serre

strak en modern