fbpx
Scroll naar boven

Schutting

Nooit meer maaien

Schuttingen

Tuinschermen of schuttingen zijn een essentieel onderdeel van de tuin. Zoekt u een mooie schutting om uw tuin meer privacy te geven? Wilt u meer rust creëren in uw tuin? Of wilt u van uw huis en tuin meer een geheel maken? Dan bent u bij LAWO Woudenberg aan het juiste adres. Wij bieden tuinschermen waarmee u beschut, veilig en zonder inkijk kan genieten van uw tuin. Daarnaast vergroot een schutting uw leefomgeving en houden schuttingen tegelijkertijd ongenode gasten buiten. Voor elke tuin zijn bijpassende tuinschermen te vinden. Wij bieden verschillende schuttingen in de volgende materialen:

  • Hout in diverse houtsoorten
  • Composiet
  • Grind steenkorven
  • Hout beton schutting

Tuinschermen dragen ook bij aan de sfeer die in de tuin gecreëerd wordt. Iedereen heeft andere wensen voor zijn of haar tuin. Een grote open tuin met een mooi gazon of een knusse tuin met mooie bomen. Ook welke schutting u kiest heeft invloed op het karakter van uw tuin. Wij doen er alles aan om een schutting op te leveren die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden dan ook een ruime keuze aan in houten schuttingen, rechte schuttingen, gebogen schuttingen en schuttingen voorzien van lamellen en shutters. Daarnaast zijn er extra hoge tuinschuttingen te verkrijgen, zodat u nóg meer van uw privacy kunt genieten. Bovendien kunt u kiezen voor tuindeuren als u bijvoorbeeld een achterom hebt, of voor tuinschermen om nog wat extra afscheidingen binnen uw tuin te maken.

Tuinschermstijlen

Een schutting geeft meteen resultaat. U hoeft niet, zoals bij een haag, jaren te wachten tot hij volgroeid is. U kunt dus meteen van uw privacy genieten. Maar welke schutting komt het best tot zijn recht in uw tuin? In ons schuttingen assortiment kunt u verschillende stijlen en kleuren tuinschermen vinden; van strak en modern tot klassiek en sierlijk. Welke stijl ook uw voorkeur heeft: bij LAWO Woudenberg vindt u altijd een passend tuinscherm. Een schutting kan gezien worden als een verlengstuk van uw interieur. Hoe prettig zou het zijn als uw tuin en huis zullen aanvoelen als een geheel? Heeft u bijvoorbeeld een landelijke stijl in uw huis, met veel hout in uw interieur? Dan kunt u het beste gaan voor een tuinscherm gemaakt van onbewerkt hout, zoals Douglas hout. Bij een modern en strak interieur met een donkere vloer, zal een tuinscherm gemaakt van een donkere antraciete kleur hout erg mooi uitkomen.

Schutting kopen

Bij Lawo Sierbestrating en Tuinhout informeren en adviseren wij u graag over alle tuinschermen en schuttingen die wij te bieden hebben. Onze producten leveren wij met name in de omgeving van regio Amersfoort, Leusden, Driebergen, Soest, Utrecht en Zeist. Als u advies wilt over schuttingen of meer informatie kunt u onze webshop bezoeken of contact met ons opnemen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Woudenberg. Deze is geopend vanaf 08:00 tot 17:00 uur van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag is Lawo Woudenberg geopend tot 16:00 uur. Kom gezellig eens langs en wij helpen u graag verder met uw beslissing.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn in jouw tuin?