fbpx
Scroll naar boven

Terrasplanken

Kies hier de producten waar je naar op zoek bent.

HOUTEN PLANKEN

Met houten planken in uw tuin creëert u een heel natuurlijke en rustige sfeer. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een pad of terras met tegels en klinkers, maar als u een extra gezellige sfeer wil laten ontstaan in uw tuin, dan is hout het ideale materiaal om dat te realiseren. Bij Lawo Woudenberg Sierbestrating en Blokhutten leggen wij u graag alles uit over de verschillende soorten terrasplanken en welke bij ons verkrijgbaar zijn.

HOUTEN PLANKEN VOOR BUITEN

U kunt bij ons kiezen uit een enorm aantal aan diverse tuinplanken, -tegels en vlonderplanken. Met tuintegels en vlonderplanken is het erg gemakkelijk om zelf een pad of terras aan te leggen. Let hierbij wel op dat u voor een solide basis zorgt, bijvoorbeeld met hardhout. Een groot voordeel is dat de levensduur van hout tegenwoordig meer dan vijftien jaar bedraagt. Zo bent u weer voor jaren voorzien van een mooie tuin. Een mooi terras begint echter wel met een juiste basis. Daarom vindt u bij ons ook alles wat u nodig heeft om een sterke fundering te bouwen. Denk hierbij aan stevige houten regels en de bevestigingsmaterialen om deze vast te zetten.

TERRAS MET VLONDERPLANKEN

Samen met Lawo Woudenberg creëert u uw eigen tuinplekje waar u met vrienden en familie kunt genieten en barbecueën in de zomer. U kunt heel simpel en eenvoudig uw eigen terras met onze houten vlonderplanken maken. De uitstraling kunt u bepalen door te kiezen uit enorm veel verschillende houtsoorten uit ons assortiment. Geeft u de voorkeur aan een warme houtkleur of liever aan een stoere robuuste steigerhout look? Kiest u uw eigen duurzame hardhouten vlonderplank of gaat u liever voor een onderhoudsvrije composiet plank? Wilt u smalle of juist brede houten planken? Wat uw voorkeur ook is, wij helpen u hier maar al te graag bij. Wij hebben een erg divers assortiment. Zo bieden wij de volgende hout soorten aan:

  • Europees naaldhout
  • Hardhout
  • Douglas
  • Composiet
  • Vuren

Grenst uw huis aan rustig water en wilt u hier een mooie steiger van vlonderplanken maken? Of wilt u wellicht een plat dak omtoveren in een stijlvol en gezellig dakterras waar u de hele zomer kunt genieten van het lekkere zonnetje? Met het tuinhout assortiment van Lawo Woudenberg kunt u ook uw tuin in een oase van rust veranderen. Van vlonderplanken tot terrastegels en van houten balken tot bevestigingsmaterialen: ontdek ons eigen hout assortiment! Wilt u graag nog meer foto’s zien van door ons opgeleverde vlonders? Deze kunt u vinden in het fotoalbum.

Voor meer informatie en/of advies kunt u natuurlijk bij ons terecht. Onze experts helpen u graag op weg om uw droomtuin te realiseren. Als u contact met ons wil opnemen, dan kunt u hier onze contactgegevens en openingstijden vinden. Dus woont u in de omgeving van Amersfoort, Hilversum, Soest, Utrecht of Zeist kom dan eens gezellig bij ons langs. Daarnaast kunt u op onze webshop nog veel meer producten vinden die wij aanbieden om uw tuin helemaal naar wens in te richten.