fbpx
Scroll naar boven

Tuinhuizen

Tuinhuizen

Zou u ook wel een (houten) tuinhuis willen hebben in uw tuin? Dan bent u bij Lawo Woudenberg aan het juiste adres. Wij maken diverse soorten tuinhuizen speciaal voor u op maat. Een tuinhuis is ideaal voor bijvoorbeeld het opbergen van tuingereedschap, fietsenstalling of een gezellig zitje. Een tuinhuis kan bijvoorbeeld ook als plek gebruikt worden waarin je kan ontspannen en van de tuin kan genieten. Zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag met het realiseren van het perfecte tuinhuis voor u!

Bent u van plan om een tuinhuis aan te schaffen? Maar twijfelt u nog over de grootte, de hoogte en welke kleur? Of weet u niet zo goed wat voor materiaal u moet kiezen voor uw tuinhuis? Neem dan gerust eens contact op met Lawo Woudenberg. Onze professionele medewerkers adviseren en informeren u maar al te graag over de mogelijkheden van een tuinhuis in uw tuin. Wij hebben een mooie showroom in Woudenberg, waar u ook nog andere producten van ons kunt zien.

Voordelen tuinhuis

Ziet u het al voor zich? Heerlijk ontspannen een boek lezen in uw tuinhuisje? Of een plek in de tuin om uw spullen netjes op te bergen? Mocht u twijfelen aan de aanschaf van een tuinhuis, dan hebben wij hier nog een aantal voordelen van een tuinhuis op een rijtje:

  • U kunt heerlijk ontspannen in uw tuinhuis
  • Een tuinhuis laat u meer van de zomer genieten
  • Een tuinhuis maakt optimaal gebruik van ruimte
  • Een houten tuinhuis heeft een lange levensduur, als u deze regelmatig onderhoud

Tuinhuisje kopen

Bij Lawo Sierbestrating en blokhutten kunnen wij u alles uitleggen over de verschillende soorten tuinhuizen, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en modellen. Wij leveren met name in de regio Amersfoort, Utrecht, Leusden, Zeist en natuurlijk Woudenberg zelf. Bekijk onze producten ook eens in de webshop. Wij hopen u snel eens te zien bij Lawo Woudenberg!

categorie-blokhutten

Blokhutten

Tuinhuis met gestapelde wanden

categorie-tuinhuizen

Tuinhuizen

Tuinkamer of bergruimte

categorie-tuinoverkapping

Tuinoverkapping

Beschut tegen zon en regen

categorie-metalen-tuinhuizen

Metalen tuinhuizen

Onderhoudsvrije opbergruimte

categorie-carport

Houten carport

Bescherm je heilige koe

categorie-bouwvergunning

Bouwvergunning

Doe het volgens de regels