fbpx
Scroll naar boven

Tuinkasten en opbergkast

GSB: het startpunt voor elke tuin

TUINKASTEN KOPEN

Een tuinkast of opbergkast is functioneel en praktisch vooral op terrassen en tuinen waar ruimte beperkt is. Alles dat rondslingert of in de weg staat, kan voortaan overzichtelijk worden opgeborgen.Ook kunt u een kliko berging bij ons kopen in Woudenberg. Wanneer u regelmatig in de tuin werkt is het handig om een tuinkast te hebben. Zo kunt u gemakkelijk materialen opbergen, zoals tuingereedschap! Het leuke aan een tuinkast, is dat het écht bij de tuin hoort. Wij hebben tuinkasten in verschillende houtsoorten die zeker gezien mogen worden.

MOGELIJKEDEN TUINKAST

Bij Lawo in Woudenberg kunt u uw tuinkast geheel naar eigen wens laten maken. Denk bijvoorbeeld aan de grootte die u zou willen hebben en het houtsoort. Een houten tuinkast op maat heeft als voordeel dat je zelf kan bepalen wat voor vorm de tuinkast krijgt en u dus zeker weet dat de spullen die u er in wilt doen er ook daadwerkelijk in passen. Dit zal u achteraf veel frustratie besparen.

UW EIGEN TUINKAST

Ziet u een eigen tuinkast ook wel zitten? Bij Lawo Sierbestrating en Blokhutten kunnen wij u alles uitleggen over de verschillende soorten tuinhout: tuinkasten en opbergkasten, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en soorten. Wij leveren met name in de regio Utrecht, Amersfoort, Zeist en omgeving. Als u alvast wat inspiratie zou willen opdoen kunt u een kijkje nemen in ons fotoalbum. Ook hebben wij een online webshop.