fbpx
Scroll naar boven

Zand en invoegzand

Fundatie en afwerking van je bestrating

Bent u op zoek naar zand of invoegzand? Dan moet u bij Lawo Woudenberg wezen. Wij hebben diverse soorten zand in ons assortiment. Zo hebben wij onder andere:

  • Ophoogzand: dit zand wordt gebruikt voor ophogingen, aanvullingen en funderingen in de wegenbouw, de aanleg van bouwterreinen etc. Het is fijn zand dat goed verdichtbaar is. Hierdoor ontstaat een stabiele ondergrond om wegen aan te leggen of te bouwen.
  • Brekerzand: dit soort zand wordt gebruikt als straatlaag waar de stenen en klinkers in gestraat worden en voor het invegen van bestratingen zoals klinkers. Brekerzand heeft een hoge haakweerstand wat er voor zorgt dat bestratingen goed blijven liggen nadat het ingeveegd is.
  • Zilverzand: zilverzand wordt net als brekerzand, gebruikt om straatwerk mee in te vegen. Zilverzand geeft geen krassen op uw bestrating, en wordt daarom veelal gebruikt voor tussen natuursteen, siertegels en strakke bestrating

Daarnaast hebben we ook nog zwart zand en bemeste tuinaarde. Dit is bij Lawo Woudenberg altijd op voorraad en kan dus direct worden geleverd. Dit kan voor een emmertje of per kuub worden gekocht. Overigens hebben wij ook nog diverse zakjes zand van 25 kilo. Bijvoorbeeld met zilverzand, brekerzand en speelzand. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Zand kopen bij Lawo Woudenberg

Zou u ook graag zand of invoegzand willen aanschaffen? Kom dan langs Lawo Woudenberg. Naast zand hebben we nog vele andere soorten siergrind en sierbestrating.  Ook hebben wij een webshop.

halfverharding-button

Halfverharding

Stevig zonder bestrating

Split-3

Siergrind

Geen steentje is gelijk

ophoog-zand-1567431309_n

Zand en invoegzand

Fundament en afwerking

keien

Sierkeien of zwerfkeien

Elke kei is uniek

schanskorf

Schanskorven

Natuurmuur

grindstabilisatie

Grindstabilisatie

Geen rollende steentjes meer

antiworteldoek

Antiworteldoek

Voorkom wegzakkend grind en split